Teemaviikot

Helmikuu

Helmikuussa vietämme juusto & viiniviikkoja. Teemaviikkojen ajan Eloisassa on tarjolla normaalia suurempi valikoima erilaisia juustoja viinin kanssa nautittavaksi. Poikkea lasilliselle ja kokeile viinin kanssa vaikkapa tyypillistä espanjalaista Manchego-juustoa, kotimaista mustaleima-Emmentalia tai maukasta sinihomejuustoa. Juustojen kanssa tarjoamme patonkia, listalta löytyy myös paljon muita herkkuja, jotka maistuvat varmasti juustojen kanssa.

Maaliskuu – huhtikuu
Maaliskuun lopulla käynnistyvät Toscana-viikot. Teemaviikkojen aluksi järjestetään punaviini-tasting, jossa perehdytään alueen viineihin ja viininviljelyyn. Mikäli et pääse mukaan tastingiin, osa tastingissa tarjottavista viineistä on maisteltavissa vielä teemaviikkojen ajan Eloisassa.

21.3.2017 Punaviinitasting, Toscanan viinit

Toukokuu
Toukokuussa teemaviikkojen aiheena ovat kuohuviinit. Teema käynnistyy tastingilla, jonka aiheena on kuohuviini vs samppanja. Tule poimimaan hyvät vinkit vapun ja muiden alkukesän juhlien juomien hankintaan! Asiantuntija kertoo tarinoita kuohuvien valmistuksesta ja maistattaa kuohuviinejä ja samppanjoita. Tule kokeilemaan, tunnistatko samppanjan ja kuohuviinin maun perusteella. Tuttuun tapaan osa tastingissa tarjottavista kuohujuomista on maisteltavissa teemaviikkojen ajan Eloisassa. Cin cin!

26.4.2017 Kuohuviinitasting, kuohuviinit vs samppanjat

Kesäkuu – heinäkuu
Kesän teemana ovat raikkaat ja maistuvat Rose-viinit sekä ihanat ranskalaiset siiderit. Kesäkuun tastingissa maistellaan rose-viinejä, lisäksi teemaviikoilla on valikoimassa ranskalaisia siidereitä. Mikä olisikaan parempi yhdistelmä kuin kesä, lämpö, Eloisan viihtyisä terassi ja lasillinen kylmää rose-viiniä tai ranskalaista siideriä? Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen yhdistelmä 🙂

14.6.2017 Rose-tasting

Syyskuu
Syyskuussa vietetään Alsace-viikkoja. Teemaan virittäydytään valkoviini-tastingin avulla ja totuttuun tapaan osa tastingissa tarjottavista viineistä on saatavilla teemaviikkojen ajan Eloisassa. Jos olet hedelmäisten valkoviinien ystävä, niin poikkea maistelemaan ihania Alsacen viinejä.

23.8.2017 Valkoviini-tasting, Alsacen viinit

Marraskuu – joulukuu
Marraskuussa illat pimenevät ja ilma viilenee, mikäpä sopisi loppusyksyn ja alkutalven pimeneviin iltoihin paremmin kuin lasillinen täyteläistä punaviiniä? Tule poimimaan parhaat vinkit pikkujoulujuomien tai joulupöydän juomien valintaan.

24.10.2016 Punaviini-tasting, Bordeauxin viinit

Tervetuloa maistelemaan ihania viinejä